Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Παρέμβαση – κόλαφος της Σοφίας Σακοράφα για τις εγκληματικές μεθοδεύσεις της Γερμανίας εις βάρος της Ελλάδας

Η Γερμανία θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης
Παρέμβαση της ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα στην ολομέλεια του Στρασβούργου για το θέμα των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ευρωκοινοβουλίου για τα συμπεράσματα της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της... συνεδρίασης ηγετών.
«Αναρωτιέμαι για πόσα χρόνια θα συζητάνε Επιτροπή και Συμβούλιο για το πώς θα αντιμετωπίσουν αυτή τη χωρίς προηγούμενο ανθρωπιστική κρίση.
Απέναντι σε αυτήν την τραγική πραγματικότητα παρακολουθήσαμε την χθεσινή φάρσα της μίνι-συνόδου κορυφής.
Τα συμπεράσματα που συζητάμε δεν αντέχουν σε καμία κριτική και αποτελούν ύβρη για τα εκατομμύρια των προσφύγων, για τους χιλιάδες νεκρούς και φυσικά για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Η ανθρωπιστική κρίση αποκάλυψε την γύμνια της ευρωπαϊκής πολιτικής.

Η Γερμανία απροκάλυπτα θέλει να μετατρέψει το νότο και ειδικά την Ελλάδα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης, ενισχύοντας έτσι πολιτικές κλειστών συνόρων εντός της Ε.Ε.

Παράλληλα παίζει επικίνδυνα παιχνίδια αποσταθεροποίησης με την Τουρκία, σε βάρος τόσο της ευρωπαϊκής πολιτικής διεύρυνσης, όσο και των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Μόνο όποιος εθελοτυφλεί δεν αντιλαμβάνεται ότι το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αποκαλύπτει τα σαθρά θεμέλια του.

Το έχω ξαναπεί:

Η ανθρωπιστική κρίση ξεπερνάει κατά πολύ το δίλημμα του «ποια Ευρώπη θέλουμε». Αν συνεχίσουμε αυτήν την πολιτική, απλά δεν θα υπάρχει Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ