Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα για τις ενέργειες του Κυριακόπουλου ως αναπληρωτή διοικητή

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
nosomeso@gmail.com                         Ι.Π. Μεσολογγίου 9/10/15
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωστοποιούμε  ότι ο Σύλλογος μας την   Πέμπτη 1/10/15 κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία Μεσολογγίου για τις ενέργειες του κου Κυριακόπουλου ως αναπληρωτή διοικητή.
Αυτή η αναφορά είναι σε συνέχεια προηγούμενης  που κατατέθηκε τον...
Οκτώβριο του 2014 και είναι σε εξέλιξη .
Επίσης σε εξέλιξη είναι και δυο αναφορές του Συλλόγου στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας  για τα πεπραγμένα του κου Κυριακόπουλου.
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να συμπεριλάβουμε και τις τελευταίες εξελίξεις όπως η «αξιοποίηση» συναδέλφου μαίας ,που ήρθε σε εμάς από το ΠΕΔΥ με μετακίνηση για να καλυφτούν οι ανάγκες της Μαιευτικής κλινικής, σε ρόλο διοικητικού υπαλλήλου!! όταν μάλιστα την ίδια στιγμή μένουν κενές βάρδιες στο πρόγραμμα της Μαιευτικής κλινικής .     
Είμαστε όμως βέβαιοι ότι θα συμπεριληφθεί την επόμενη φορά εκτός και οι προϊστάμενες, του κου Κυριακόπουλου, αρχές πράξουν το αυτονόητο και σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου.                           

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ