Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Φουντώνουν τα σενάρια για αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας

Το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας του 2016, είχε αποκλειστεί από τους κυβερνητικούς φορείς, μέχρι πριν από λίγες μέρες. Τα πράγματα όμως φαίνεται πως είναι πλέον διαφορετικά, καθώς οι δημοσιονομικές ανάγκες υποχρεώνουν το οικονομικό επιτελείο να επανεξετάσει το θέμα, αφήνοντας ανοικτό το....ενδεχόμενο αλλαγών.
Αυτό επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Τρύφωνα Αλεξιάδη, ότι μπορεί να υπάρξουν μεταβολές στα τέλη κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης «ίσως υπάρξουν και φέτος αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας αλλά αυτό είναι θέμα απόφασης γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής».
Παράλληλα ο κ. Αλεξιάδης επιβεβαίωσε ότι σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές το 2016 χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πού προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών.
«Έχουμε δεσμευθεί για συγκεκριμένους εισπρακτικούς στόχους ανά μέτρο. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε τα τέλη κυκλοφορίας του 2016 και τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου θα έχουμε ανακοινώσεις» είπε για το θέμα ο κ. Αλεξιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ