Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΜΟΣΧΟΛΙΟ

Με αφορμή την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία» κ. Παύλου Μοσχολιού σχετικά με το ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΩΝ & Κ.Χ. ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΗ- ΒΑΣΙΛΙΩΤΙΚΑ)», ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρει τα εξής:

        «Ο κ. Μοσχολιός αφού «παρέδωσε» έναν «υγιή» οικονομικά Δήμο με χρέη που ξεπερνούσαν τα 20 εκ ευρώ, αφού «παρέδωσε» δημοπρατημένα έργα του «ποδαριού», τα οποία ούτε σε μακέτες δεν μπορούσαν να «σταθούν», αλλά κυρίως, έβριθαν τεχνικών, νομικών και περιβαλλοντικών κενών, όπως άλλωστε παραδέχονται τώρα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, αφού προτίμησε να απουσιάσει από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα συζήτησης τον ισολογισμό-απολογισμό, τώρα, ακολουθώντας καταδικασμένες μικροπολιτικές λογικές, μας εγκαλεί για το γεγονός ότι επιταχύνουμε και ολοκληρώνουμε έργα τα οποία δεν ανήκουν σε κανένα, παρά μόνο στον λαό του Αγρινίου.
      Σχετικά με το έργο στα Αη Βασιλιώτικα, πληροφορούμε τον κ. Μοσχολιό και τους «άτυπους εκπροσώπους» του, ότι είναι γνωστό τοις πάσι, πότε δημοπρατήθηκε και πότε ξεκίνησε το συγκεκριμένο έργο. Κατά συνέπεια, η σημερινή Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν προσπάθησε να το οικειοποιηθεί αλλά αντιθέτως, παρότι παρέλαβε το έργο 10 μήνες μετά το ξεκίνημά του, με ποσοστό εργασιών που άγγιζε μόλις το 30%, κατόρθωσε, στην πιο δύσκολη περίοδο και με δεδομένη τη διακοπή της χρηματοδότησής του, για περίπου 8,5 μήνες, να το ολοκληρώνει.
         Θυμίζουμε επίσης στον κ.Μοσχολιό, ο οποίος ισχυρίζεται ότι «παρέδωσε ένα σύνολο δημοπρατημένων έργων, ύψους 162,5 εκατ. Ευρώ», ότι αφενός, τεχνηέντως, παραλείπει να πει στους πολίτες ότι τα περισσότερα εξ αυτών είναι έργα του Περιφερειακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ και αφετέρου, ότι τα έργα παραδίδονται υλοποιημένα και όχι δημοπρατημένα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ