Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Κρίμα, παραιτήθηκε και ο Κώστας Καραγκούνης. Ναι, τώρα παραιτήθηκε.

Χωρίς πλάκα, μέχρι πριν από λίγο ήταν ο εκπρόσωπος τύπου. Δεν παίζει ρόλο αν είχατε καιρό να τον ακούσετε, άλλωστε η τελευταία ανακοίνωση που έβγαλε ήταν αυτή …υπέρ του Παπασταύρου!!!
Είχαν προηγηθεί οι συκοφαντίες κατά του Πάνου… Καμμένου για αντισημιτικές δηλώσεις που δεν έκανε ποτέ και άλλες τεράστιες επιτυχίες. Είναι σίγουρο ότι ο...κύριος Καραγκούνης θα λείψει πολύ. Στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ