Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Έργα συντήρησης δρόμων στην πρώην επαρχία Τριχωνίδας από την Περιφέρεια

Εμφάνιση φωτογραφία (2).JPG
Συντήρηση στο οδικό δίκτυο της πρώην επαρχίας Τριχωνίδας πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας. Τα έργα έχουν προϋπολογισμό 800.000 ευρώ και η χρηματοδότησή τους είναι διασφαλισμένη...
μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τα έργα αφορούν στο δίκτυο με τα τεχνικά έργα που προβλέπονται, σε διαγραμμίσεις, καθορισμό τάφρων κλπ. 
Στην περιοχή βρέθηκε χτες, 15 Οκτωβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ Χριστίνα Σταρακά, από κοινού με τον δήμαρχο Θέρμου κ. Σπ. Κωνσταντάρα. Η κ. Σταρακά παρακολουθώντας την εξέλιξη των έργων συντήρησης επεσήμανε: «Βρισκόμαστε σε μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς που μπορεί να συμβάλει καίρια στην συνολική αναζωογόνηση της οικονομικής ζωής της Αιτωλοακαρνανίας και δεν προορίζεται μόνο για εποχικές επισκέψεις μερικές μέρες του καλοκαιριού. Οι δρόμοι που διατρέχουν αυτή τη περιοχή θα παίξουν μεγάλο ρόλο με την σύνδεση της παλιάς επαρχίας Τριχωνίδας, μέσω δράσεων στην πεδιάδα, την λιμναία περιοχή αλλά και τα πανέμορφα ορεινά της, όπως και με την επικοινωνία της με τα αστικά κέντρα που είναι κοντά. Αυτό ευελπιστούμε να καταφέρουμε, μέσα από την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για παρεμβάσεις σαν αυτή που πραγματοποιούμε αυτές τις μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ