Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ - ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 2014 -, 2015. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ κ.α.π.α.

Σχετικά με τα Τέλη του 2015 και τις έως εδώ εξελίξεις σχετικά με το δικαστικό κομμάτι μιας και η ομάδα κινείται μόνο δικαστικά! 
- Καταθέσαμε Αναφορές πανελλαδικά σε πάρα πολλές πόλεις στα πρωτοδικεία... των περιοχών από μέσα Ιανουαρίου μέχρι ακόμη και σήμερα!
- Καταθέσαμε Αναφορές σε πολλές πόλεις στην ΔΟΥ της κάθε περιοχής! τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα όλων αυτών των ενεργειών που θυμίζω είναι η αρχή ακόμη, είναι τα εξής: 
Ανοιξαν σε πολλά πρωτοδικεία οι υποθέσεις και βρίσκονται σε προανακριτικό στάδιο στις περιοχές: Αγρίνιο μία από τις 4 καταθέσεις, Μεσολόγγι, Κόρινθος, Ρέθυμνο, Άρτα, Πειραιά, Καβάλα, Λάρισα, Χανιά, Ιωάννινα, και έπεται συνέχεια και στις υπόλοιπες περιοχές.

Σε 2 πόλεις: 
α) Χανιά όπου εκτός από την προανάκριση που έκανε η εισαγγελέας της περιοχής έκανε και κοινοποίηση και στον Άρειο, όπου με την σειρά τους διαβιβάστηκε στην βουλή και διαβάστηκε.

β) Ιωάννινα προχώρησε ακόμη ποιό καλύτερα και ποιό γρήγορα η υπόθεση, γιατί ο Εισαγγελέας εκεί έκανε υπόμνημα προς:
1) στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και αυτός με την σειρά του προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου όπου διέταξε την προανάκριση και έλεγχο για να προχωρήσουν την υπόθεση και προς την βουλή.
2) προς Εφέτη της περιοχής, αυτός με την σειρά του στο διοικητικό τμήμα!

Όπως καταλαβαίνετε φίλοι μου τα πράγματα εξελίσσονται και περιμένουμε από την δικαιοσύνη να πράξει στον βαθμό που της αναλογεί αυτό που πρέπει!
Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΚΑΠΑ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ