Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Οι ομιλίες και οι κόντρες για την ψήφο εμπιστοσύνης - ΒΙΝΤΕΟ

Με 155 ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων η κυβέρνηση έλαβε την εμπιστοσύνη της Βουλής. Σύσσωμη καταψήφισε η αντιπολίτευση.
Αρνητική ψήφο έδωσαν 144 βουλευτές (ΝΔ, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων). Από την... ονομαστική ψηφοφορία απουσίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος απέστειλε επιστολή στην οποία εκδήλωσε αρνητική πρόθεση ψήφου προς την κυβέρνηση. Ωστόσο η ψήφος του δεν καταμετρήθηκε στο αποτέλεσμα καθώς απουσίαζε σε προσωπικό ταξίδι στο εξωτερικό κι όχι σε αποστολή της Βουλής.
Δείτε την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ