Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Σχετικά με τις αμοιβές του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, Βασίλη Νικολαϊδη

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2015
Με αφορμή τα όσα ακούσθηκαν στην συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αγρινίου και Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Γιώργου Παπαναστασίου και αφορούν στις αμοιβές που ελάμβανα ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Σκηνοθέτης ορισμένων παραστάσεων και προς αποφυγή ενδεχόμενης παραπληροφόρησης των πολιτών, έχω να δηλώσω τα εξής:

1. Ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής η αμοιβή μου ήταν για τα έτη 2011 & 2012  2.550 ευρώ     μεικτά και περίπου 1.800 ευρώ καθαρά. Για τα έτη 2013 & 2014  1.912,50 ευρώ μεικτά και περίπου 1.400 ευρώ καθαρά.
2. Αμοιβές Σκηνοθεσίας για τα έργα «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» του 2011, «Λα Πουπέ» του 2012 και «΄Ενας ήρως με παντούφλες» του 2014 4.426 ευρώ μεικτά και περίπου 3.000 ευρώ καθαρά. Επίσης, για το έργο «Αλοίμονο στους νέους» του 2013 1.475 ευρώ μεικτά και 1.000 ευρώ καθαρά.
3. Σε πολλές περιπτώσεις δεν πήρα καθόλου αμοιβή, όπως για την σκηνοθεσία της «Ελένης», που, σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, παρουσιάσαμε στο Ηρώδειο, το καλοκαίρι του 2013, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.
Τα στοιχεία αυτά μπορεί να τα αναζητήσει ο οποιοσδήποτε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Δήμου Αγρινίου.
Τέλος, επ’ ευκαιρία θέλω να συγχαρώ και να ευχηθώ στο νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Νίκο Καραγέωργο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, σε ένα ιστορικό ΔΗΠΕΘΕ, που έχει προσφέρει υψηλού θεατρικού επιπέδου έργο και στην τοπική κοινωνία, αλλά και στη χώρα ολόκληρη.
Βασίλης  Νικολαΐδης
Σκηνοθέτης
Πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ