Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

To E.Κ. Αγρινίου καλεί σε κινητοποιήσεις

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις που διοργανώνει το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Αιτωλ/νίας :

Την Παρασκευή 16 Οκτώβρη ώρα 10:30 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο του νοσοκομείου για τα ζητήματα υγείας.
Επίσης την Παρασκευή 16 Οκτώβρη ώρα 7:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αγρινίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης ( ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) που φέρνει για ψήφιση στη Βουλή με ένα άρθρο ένα νόμο με τη μορφή του κατεπείγοντος τα 48 προαπαιτούμενα με πρόσχημα την εκταμίευση της δόσης .
Την Τρίτη 20 Οκτώβρη ώρα 10:30 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο των υπηρεσιών του Ι.Κ.Α. Αγρινίου ( εθνική οδό) για το ασφαλιστικό .
Συνάδελφοι, η συντονισμένη επίθεση κυβέρνησης- Ε.Ε.- κεφαλαίου θα ενταθεί . Γι’ αυτό χρειάζεται από την πλευρά μας οργάνωση και αγώνα να τους χαλάσουμε τα σχέδιά τους. Μαζί με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ρήξη και ανατροπή της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ