Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Αναστολή των διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου από το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου

Αναστολή διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΜ με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου
Κατόπιν αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων που ασκήθηκε από την ΔΕΥΑΜ κατά της ΔΕΗ, το Μονομελές Πρωτοδικείο Μεσολογγίου εξέδωσε προσωρινή διάταξη, σύμφωνα με την οποία...απαγορεύεται η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εγκαταστάσεις των αντλιοστασίων.
Η αναστολή των διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος θα ισχύσει έως την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου κατά της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ