Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα

Στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο ΖΑΠΠΕΙΟ (25 Σεπ. – 11 Οκτ. 2015) και στο περίπτερο του «Μαρξιστικού Βιβλιοπωλείου» θα βρεθεί το βιβλίο «Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα». Θα ακολουθήσει σειρά εκδηλώσεων παρουσίασης του βιβλίου με τίτλο «Κάνουμε πάσα στην αλληλεγγύη…».
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι εκδόσεις «Νότιος Άνεμος» και ο συγγραφέας...του βιβλίου «Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα», αποφάσισαν να δωρίσουν τα καθαρά κέρδη των πωλήσεων που θα κάνει το βιβλίο στο διεθνές αντιφασιστικό διήμερο της 10-11 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στους Αιγύπτιους ψαράδες που βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με τη Χρυσή Αυγή, για να ενισχύσουν τον αγώνα τους.

Ακολούθως στη βιβλιοπαρουσίαση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Οκτώβρη στην Πάτρα στις 6.30μμ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ, Μαιζώνος 200 (λεπτομέρειες και πάνελ θα ανακοινωθούν στις 5 Οκτωβρίου και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Αχαΐας) τα καθαρά κέρδη θα κατατεθούν στο ταμείο αρωγής του ερασιτέχνη τραυματιζόμενου ποδοσφαιριστή που λειτουργεί η ΕΠΣ Αχαΐας.

Πρόκειται για επιλογές έμπρακτης συστράτευσης της εκδοτικής προσπάθειας με αυτό που πραγματεύεται, δηλαδή την ενίσχυση των κοινωνικών κινημάτων και του μη εμπορευματοποιημένου αθλητισμού.
Μετά την Πάτρα και σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, σειρά έχουν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη (με τη σκέψη να ενισχυθούν οι απεργοί της Coca Cola), τη Χαλκίδα, το Ηράκλειο Κρήτης, κλπ, όπου σε όλες τις περιπτώσεις θα ενισχυθούν από τις πωλήσεις του βιβλίου αγωνιζόμενες κοινωνικές ομάδες και ερασιτεχνικές προσπάθειες στον αθλητισμό.

Για επικοινωνία: «Νότιος Άνεμος» (Mail: notiosanemos@yahoo.gr 6936806927, 6979108310) και με κεντρική διάθεση το βιβλιοπωλείο Παρ” Ημίν Χαρ. Τρικούπη 11Α,. 106 78 Αθήνα. Τηλ: 210 3811201. 210 3802542. Επίσης:athlosocialmovement@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ