Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τελευταία απάντηση του Β. Αντωνόπουλου σε φήμες


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
           Για ένα ΑΝΟΙΧΤΟ  ΒΙΩΣΙΜΟ

ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

     Ι.ΣΤΑΪΚΟΥ 2 – ΑΓΡΙΝΙΟ Τ.Κ. 30 100
   Τηλ.: 26410 21827  Κιν: 6974 802803

 Αγρίνιο 10 Σεπτεμβρίου 2010
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΘΕΜΑ: Τελευταία απάντηση σε φήμες

Είναι η τελευταία φορά που εκδίδουμε δελτίο τύπου για να απαντήσουμε σε φήμες.
Ο Βασίλης Αντωνόπουλος από τις 6 Σεπτεμβρίου έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του με την παρακάτω δήλωση: «Δηλώνω σε όλους τους συνδημότες μου στον νέο διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.»
Πέρα απ’ αυτή και μετά απ’ αυτή δεν ισχύει και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια καμιά φήμη ή πληροφορία που τυχόν κάποιοι μπορεί να διακινήσουν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ