Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ.


Στη συνάντηση στις 23/6/2010 όλων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των διευθυντών των γυμνασίων και λυκείων της πόλης & των συλλόγων καθηγητών, με το Δήμαρχο Ναυπάκτου κο Παπαθανάση και τον Αντινομάρχη Αιτ/νίας κο Πετρόπουλο, η οποία έγινε με θέμα την ανακατασκευή του ΕΠΑΛ, οριστικοποιήθηκε η δημοπράτηση του έργου στις 13 Ιουλίου.
            Σύμφωνα με την τοποθέτηση του κ. Αντινομάρχη στην καλύτερη περίπτωση το έργο θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Οκτωβρίου.
Επειδή πιστεύουμε ότι λόγω των κτηριακών ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στο οίκημα του ΕΠΑΛ το πιο πιθανό είναι ότι η ανακατασκευή δεν θα έχει ολοκληρωθεί εντός στου ανωτέρω χρονοδιαγράμματος.
Επειδή η προσωρινή! (σύμφωνα με την απόφαση αρ.πρ 61   της Νομαρχίας στις 29/1/2010), μετεγκατάσταση του ΕΠΑΛ  στο κτήριο του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Ναυπάκτου, πιθανόν να γίνει προσπάθεια να παραταθεί το Σεπτέμβριο και να επεκταθεί και σε άλλα σχολικά κτήρια
 Οι σύλλογοι των γονέων και κηδεμόνων που συμμετείχαμε στη συνάντηση αυτή, ύστερα από συνεδρίαση που είχαμε στις 27/06/2010
αποφασίζουμε και ζητούμε να γίνουν τα εξής:
   1.  άμεσα να επισπευστεί από τους αρμόδιους η διαδικασία εγκατάστασης του εργολάβου έτσι ώστε το έργο ανακατασκευής του ΕΠΑΛ να ολοκληρωθεί όσον το δυνατόν γρηγορότερα. Οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες τόσο της Νομαρχίας, στην οποία ανήκει η ολοκλήρωση του έργου, όσο και του Δήμου που επικουρικά βοηθάει, να φροντίσουν για την ορθή και ταυτόχρονη εκτέλεση των εργασιών επιβλέποντας εκ του σύνεγγυς το έργο σε όλη τη διάρκεια εκτέλεσής του.  
  1. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ  
  1. ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΣΟΝ   
     ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
 4. ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ Η ΟΜΑΛΗ ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ             
             Για τους λόγους αυτούς ζητούμε από το Δήμαρχο Ναυπάκτου και το Νομάρχη Αιτ/νίας, να βρούν λύση  (ενοικιάζοντας κτήρια, τοποθετώντας λυόμενα, εξασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις από άλλες πηγές & λοιπούς φορείς όπως αναγράφεται στην 7.5.1 παράγραφο της προγραμματικής σύμβασης κ.τ.λ)  έτσι ώστε το Σεπτέμβριο η σχολική χρονιά να ξεκινήσει ομαλά.
            Σε διαφορετική περίπτωση όλοι αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα θα βρεθούν αντιμέτωποι και υπόλογοι των ενεργειών τους, απέναντι στο σύνολο των γονέων της περιοχής.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!!
 ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ 
1Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 
2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 
2Ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΕΠΑ.Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ