Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

7ο ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ TΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ


ΑΘΗΝΑ, 11-13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
 Το 7ο τακτικό συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων θα συνέλθει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο την Παρασκευή 11/6 και θα διαρκέσει έως το μεσημέρι της Κυριακής 13/6. Βασικά θέματα του συνεδρίου είναι οι πράσινες λύσεις για την οικονομική και κοινωνική κρίση στην Ελλάδα και διεθνώς, οι αυτοδιοικητικές εκλογές και η συμμετοχή των ΟΠ σ’ αυτές, καθώς και η εκλογή του νέου Πανελλαδικού Συμβουλίου του κόμματος.
Την Παρασκευή το συνέδριο θα ξεκινήσει στις 18:00 με ανοιχτή εκδήλωση που έχει θέμα: «Πράσινη Λύση στη Κρίση: Αλληλεγγύη – Πολίτες – Αυτοδιοίκηση - Συμμετοχή». Ομιλητές θα είναι ο Κώστας Διάκος, συντονιστής Θεματικής Ομάδας Αυτοδιοίκησης Οικολόγων Πράσινων και προτεινόμενος για υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Αττική, ο Edouard Gaudot, υπεύθυνος περιφερειακού προγράμματος στο γαλλικό  πράσινο συνασπισμό «Ευρώπη - Οικολογία», ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και ο Γιώργος Καλλής, καθηγητής στο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και ενεργός στο διεθνές κίνημα της απο-ανάπτυξης. Θα προηγηθούν οι χαιρετισμοί των πολιτικών κομμάτων. Το Σάββατο και την Κυριακή θα λάβουν χώρα οι εσωκομματικές διαδικασίες. Στο συνέδριο έχουν κληθεί όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην του ΛΑΟΣ, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, ακαδημαϊκοί κλπ.


Περισσότερες πληροφορίες:   Γραφείο Τύπου 210-3306301-303,
                                                Ορέστης Κολοκούρης 6981178665

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ