Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Εκλογή Νίκου Καραπάνου στην ΕΚΟ Εμπόρων της Νέας ΔημοκρατίαςΣτις εκλογές που διενεργήθηκαν, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Αγίου Κωνσταντίνου 38) την Δευτέρα 7 Ιουνίου, για την ανάδειξη υποψηφίου γραμματέα της ΕΚΟ Εμπόρων όπως και για το 10μελές διοικητικό συμβούλιο, ο Νίκος Καραπάνος αναδείχθηκε με απόλυτη πλειοψηφία ο νέος γραμματέας της ΕΚΟ. Τονίζεται ότι η ΕΚΟ Εμπόρων είναι το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας στο τομέα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ