Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΚΑΙ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣΑναφορά κατέθεσε η Βουλευτής Αιτ/νιας Σοφία Γιαννακά προς τα συναρμόδια υπουργεία για το θέμα της σχολικής στέγης του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας. Το εν λόγο σχολείο χτίστηκε πριν από 18 χρόνια και από το σεισμό της Τριχωνίδας το 2003, δεν είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των 280 μαθητών του. 
Συγκεκριμένα, εγείρεται σοβαρό ζήτημα ασφάλειας των παιδιών σε ενδεχόμενο νέο σεισμό μιας και ο επάνω όροφος έχει κριθεί ακατάλληλος και δεν χρησιμοποιείται ενώ τα μαθήματα γίνονται στο ισόγειο του κτηρίου. 
Σημειώνεται δε ότι για την εξασφάλιση του απαιτούμενου αριθμού αιθουσών, οι εναπομείνασες αίθουσες έχουν χωριστεί στα δύο με νοβοπάν, ενώ έχουν τοποθετηθεί κοντέινερ στο προαύλιο του σχολείου.
Με την αναφορά, η Βουλευτής Αιτ/νιας ζητά από τα συναρμόδια υπουργεία να προβούν σε όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην απρόσκοπτη και επικίνδυνη καθυστέρηση των διαδικασιών επισκευής του κτιρίου, καθώς με την πάροδο του χρόνου επιβαρύνεται η φέρουσα ικανότητα του.
 Πολιτικό Γραφείο
Σοφία Γιαννακά
Τηλ. 210- 3709200-3          

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ