Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Ι.Χ-Μοτοσυκλέτες: Καλούνται να πληρώσουν 250 εκατ. ευρώ


Πάνω από 250 εκατ. ευρώ θα κληθούν σύντομα να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες 2,7 εκατ. αυτοκινήτων που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, ως όφειλαν, αλλά και οι ιδιοκτήτες περίπου 2,2 εκατ. μηχανών που θα υποχρεωθούν για πρώτη φορά να περάσουν τις μοτοσικλέτες πάνω των 50 κυβικών από τεχνικό έλεγχο προκειμένου να αποφύγουν το πρόστιμο των 400 ευρώ.
Για να το επιτύχει αυτό, το υπουργείο Υποδομών προωθεί νομοσχέδιο που προβλέπει ότι όποιος ιδιοκτήτης δεν έχει περάσει από ΚΤΕΟ και δεν έχει στα χέρια του την Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων δεν θα μπορεί να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ