Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Θεατρική παράσταση παιδιών ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ναυπάκτου


Τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ναυπάκτου και το θεατρικό εργαστήρι Ειρήνης Ευαγγελάτου παρουσίασαν την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010 το έργο «του χαμογέλασε», "Γλάρος Ιωνάθαν Λίβιγκτον".
 Στον εξαιρετικό χώρο, την αυλή του Ιδρύματος Μπότσαρη, πλήθος κόσμου απόλαυσε την θεατρική παράσταση, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ναυπάκτου κ Α. Σταυρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ Ν. Κούμπιος και κ Ν. Κατσαντώνης, οι κ  Π. Παπανικόλας Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Γέφυρα ΑΕ, ο κ Ι. Φρέρης Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Γέφυρα ΑΕ, ο κ Πρεβεζάνος εκπρόσωπος της ΝΕΛΕ Αιτ/νίας. 
Να τονίσουμε ότι το θεατρικό εργαστήρι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ήταν πρόγραμμα της ΝΕΛΕ και χορηγός της παράστασης η Γέφυρα ΑΕ. Το έργο αυτό υπήρξε μια συλλογική προσπάθεια και μια πολιτισμική όαση που αξίζει για όλους και πρωτίστως για τα παιδιά.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ