Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Πλατεία Δημοκρατίας.


Η 21η  Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής η μεγαλύτερη και μελωδικότερη ημέρα του χρόνου που ξεκίνησε από τη Γαλλία το ’82 και σήμερα γιορτάζεται σε περισσότερες από 100 χώρες.
 Σε ό,τι αφορά στο Αγρίνιο, είναι η τέταρτη χρονιά που γιορτάσθηκε με  τη μεγάλη συναυλία της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής  της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου τη κυριακή 20-6-2010.
Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Πλατεία Δημοκρατίας.
Το μουσικό ταξίδι περιελάμβανε μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο «Μια παγκόσμια Μουσική Πανδαισία» υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Βασίλη Κονήδα και με ερμηνευτές τους καταξιωμένους ντόπιους καλλιτέχνες: Σωτήρη Γκεβεντζέ,  Δημήτρη Καραμανώλη, Παντελή Τζιάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ