Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΕΔ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΝΕΑΣ ΟΝΝΕΔ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
     ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/06/2010 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΟ» Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΝΝΕΔ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ 8Ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΕΛΗΞΑΝ ΣΤΙΣ 19:00 ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΝΝΕΔ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΥΛΗΣΕ ΟΜΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΝΝΕΔ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ.
ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΕΣ.
    ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΝΝΕΔ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΠΟΥ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΝΝΕΔ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ Ο.Ν.ΝΕ.Δ  ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
                                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                              ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ