Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Σαμαράς: Τέλος το Μνημόνιο με τη Ν.Δ.


Η ομιλία του στο 8ο συνέδριο του κόμματος
Στο «όχι» της Νέας Δημοκρατίας στο Μνημόνιο οικονομικής στήριξης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επενδύει για την πολιτική αντεπίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Από το βήμα του 8ου συνεδρίου του κόμματος, που ξεκίνησε πανηγυρικά χθες τις εργασίες του, ο κ. Σαμαράς έθεσε ως στρατηγική επιδίωξη την απαλλαγή της χώρας από το Μνημόνιο, «που δεν σώζει την Ελλάδα, αλλά τη βυθίζει σε κύκλο ύφεσης». «Μπορούμε να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις», επέμεινε ο κ. Σαμαράς. Από την ομιλία του δεν έλειψε η κριτική στο μεταπολιτευτικό σύστημα και στα «επτά θανάσιμα αμαρτήματά του», αναφορά που ερμηνεύθηκε και ως αιχμή για τα αρνητικά πεπραγμένα της πρόσφατης διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. γνωστοποίησε ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεσπίζονται δύο θέσεις αντιπροέδρων, εξέλιξη που θεωρήθηκε ως «μήνυμα» προς τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ