Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ερώτηση Παναγιώτη Κουρουμπλή για την οικονομική στήριξη των αγροτώνΕρώτηση προς την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και  Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή, με θέμα την οικονομική στήριξη των αγροτών, κατέθεσε ο βουλευτής κος Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Στην ερώτησή του ο βουλευτής αναφέρει  πως στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης, την 18η Οκτωβρίου 2009, η Υπουργός δεσμεύτηκε την προώθηση νομοθετικών ρυθμίσεων σε θέματα που αφορούν την οικονομική στήριξη του αγροτικού κόσμου. Ο κος Κουρουμπλής επισημαίνει πως τα εν λόγω ζητήματα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Υπουργού,  αφορούν α) στη χρηματοδοτική στήριξη των αγροτών στις επενδυτικές τους δραστηριότητες και στις τρέχουσες συναλλαγές,

β) στη σύσταση Αγροτικού Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων στα πλαίσια του προτύπου του Τ.Ε.Μ.Π.Μ.Ε., γ) στη συγκρότηση συλλογικών παρεμβάσεων για την διακίνηση των εισροών στην αγροτική παραγωγή και δ) στην προσαρμογή του ΕΛΓΑ στις νέες συνθήκες παραγωγής και κλιματικών αλλαγών. Κατόπιν των ως άνω, ο βουλευτής ερωτά σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ή προτίθεται να προβεί η Κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιηθούν οι ανωτέρω προγραμματικές δεσμεύσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ