Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Παρέμβαση του βουλευτή κου Παναγιώτη Κουρουμπλή για τα Πρόσωπα με αναπηρία


Σημαντική παρέμβαση πραγματοποίησε ο βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, αναφορικά με τη λειτουργία των ανά την Ελλάδα κατασκηνώσεων ΑμεΑ. Συγκεκριμένα ο βουλευτής υποστήριξε πως πρέπει να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα της πρόσληψης του απαραίτητου εποχιακού προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου των κατασκηνώσεων ΑμεΑ, ώστε τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που συμμετέχουν στις εν λόγω κατασκηνώσεις να μην στερηθούν το δικαίωμα των διακοπών τους. Ο κος Θεόδωρος Πάγκαλος δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί άμεσα του θέματος.
Επιπροσθέτως, ο βουλευτής είχε επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού Εργατικής Εστίας κ. Σπυρίδων Στάμου. Ο κ. Στάμου με τη σειρά του διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι στη σημερινή συνεδρίαση της Τρίτης 22 Ιουνίου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, θα συζητηθεί το καίριο θέμα των συμβάσεων εργασίας του προσωπικού που απασχολείται στην αναπτυξιακή εταιρεία Τριχωνίδα Α.Ε., καθώς σημαντικές είναι οι δραστηριότητες της εταιρείας που αφορούν την υποστήριξη και αναβάθμιση των μειονεκτούντων ομάδων του πληθυσμού, όπως τα πρόσωπα με αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ