Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Επισκευές σε ΕΠΑΛ Ναυπάκτου & Δημ. Σχολείο Στράτου και αγορά οικοπέδου για 19ο Δημ. Σχολείο Αγρινίου


Την άμεση δημοπράτηση του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών στις πτέρυγες διοίκησης και διδασκαλίας του ΕΠΑ.Λ. Ναυπάκτου» προϋπολογισμού 432.050 € αποφάσισε κατά τη χθεσινή της (Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010) συνεδρίαση η Επιτροπή Υποδομών και Προγραμματισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας.
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε, επίσης, η δημοπράτηση του έργου: «Ανακατασκευή στέγης δημοτικού σχολείου Στράτου» προϋπολογισμού 100.000 €.
Στο μεταξύ αποκτήθηκε χθες (Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010) από τη Νομαρχία, μετά την υπογραφή των σχετικών τίτλων ιδιοκτησίας από τον Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιο Σώκο, το οικόπεδο, εμβαδού 4.302 τετραγωνικών μέτρων, για την ανέγερση του 19ο δημοτικού σχολείου Αγρινίου.
Το οικόπεδο αγοράσθηκε με το ποσό των 564.000 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ