Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Αντιδρά η Βουλευτής Αιτ/νιας Σοφία Γιαννακά για τα μέτρα του ΠΑ.ΣΟ.Κ στα εργασιακά


Με δήλωσή της στην κυριακάτική εφημερίδα «Real news» η βουλευτής Αιτ/νιας εκφράζει την αντίθεσή της για τις επιμέρους ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το Προεδρικό Διάταγμα για τα εργασιακά. Συγκεκριμένα η βουλευτής αναφέρει «Με τις επιμέρους ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το Προεδρικό Διάταγμα για τα εργασιακά δεν με βρίσκουν σύμφωνη. 
Ναι, υπερψηφίσαμε το Μνημόνιο, γιατί τα μέτρα ήταν αναγκαία για να σωθεί η χώρα. Ναι, το Μνημόνιο περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις στα εργασιακά. Ναι, να προστεθεί κάποια ελαστικότητα στην αγορά εργασίας. Ναι, να διευκολύνουμε μελλοντικές επενδύσεις καταργώντας αγκυλώσεις. Όχι, όμως, να οδηγηθεί η εργατική νομοθεσία στο Μεσαίωνα.». 
Επιπλέων, η κυρία Γιαννακά προσθέτει ότι η κυβέρνηση πρέπει και μπορεί να υπερακοντίσει το Μνημόνιο, διασφαλίζοντας στους εργαζομένους την κρατική αρωγή και ανοίγοντας προοπτικές ανάπτυξης και ενίσχυσης της απασχόλησης.  
   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ