Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Π. Κατσούλης για Καμμένο και πρόσφυγες στο Μεσολόγγι: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες»

«Στάχτη στα μάτια» αποκάλεσε τις εξαγγελίες Καμμένου κατά τη σημερινή του επίσκεψη για το στρατόπεδο του Μεσολογγίου, ο πρώην Δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Κατσούλης.
Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook σχετικά με τις εξαγγελίες Καμμένου και τους πρόσφυγες:
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της σημερινής επίσκεψης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην πόλη μας. Οι εξαγγελίες, για μια ακόμη φορά, περί του ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ το οποίο ΘΑ μετατραπεί σε μουσείο είναι η αναγκαία “στάχτη στα μάτια μας”.
Πολλοί γνώριζαν εδώ και μέρες την εν κρυπτώ μεθόδευση μεταφοράς μεταναστών στην πόλη. Προφανώς οι κ.κ. της δημοτικής αρχής δεν το είχαν πάρει χαμπάρι και τώρα “θα πέσουν από τα σύννεφα”. Σε λίγο δε θα μας καλέσουν, κατόπιν εορτής, να εκδώσουμε ψηφίσματα και να χωριστούμε σε “ανθρωπιστές” και “ξενοφοβικούς”!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ