Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΑΜ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙΑΠ

Η Απαράδεκτη αυτή εικόνα των μαθητών πάνω σε καρότσες αγροτικών αυτοκινήτων να πηγαίνουν σε κοντινά με τα χωριά τους σχολεία για να μάθουν γράμματα σταμάτησε τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναγίνει. Θα περιμένουμε να δούμε τι..
θα γίνει με τις πληρωμές αυτών που ανέλαβαν να πηγαίνουν τα παιδάκια στα σχολεία τους. Το Ε.ΠΑ.Μ. θα επαγρυπνά γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που κατέχουν τις καρέκλες με τις πλάτες των Κατακτητών της πατρίδας μας. Όπως επίσης και ότι δεν θα περάσει έτσι στο ντούκου η επί τρίμηνο μεταφορά των παιδιών με αγροτικά αυτοκίνητα ή με μέσα των γονιών των παιδιών μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε λύση τώρα. Γιατί μπορεί να μη βγήκε ποτέ στην επιφάνεια αλλά υπήρχαν και παιδιά στον Άγιο Βλάσιο και τα χωριά γύρω από αυτόν που πήγαιναν σχολείο με άλλα μέσα ή δεν πήγαιναν καθόλου σχολείο λόγω έλλειψης μεταφορικών μέσων. Βέβαια η λύση δεν είναι αυτή. Πραγματική λύση θα ήταν να ανοίξουν πάλι τα σχολεία που υπήρχαν σε κάθε χωριό έτσι ώστε να μην αναγκάζονται τα παιδάκια να βρίσκονται στο δρόμο είτε με ταξί είτε με λεωφορεία. Αυτή τη λύση πρεσβεύουμε εμείς στο Ε.ΠΑ.Μ.
Σήμερα όμως βγήκε στον αέρα ένα ακόμα πρόβλημα της περιοχής μας. Το ΚΕΦΙΑΠ στην Αμφιλοχία. Βγήκαν στο δρόμο και καλά κάνανε οι κάτοικοι της Αμφιλοχίας για το ΚΕΦΙΑΠ, μόνο που το πρόβλημα δεν είναι τι θα γίνει με το ΚΕΦΙΑΠ σήμερα αλλά τι πρέπει να γίνει γενικά με την υγεία, δηλαδή ο τρόπος χρηματοδότησης δεδομένου ότι το 3,5% πλεόνασμα παραμένει και γενικά τι θα γίνει με τα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών. Αυτό που μόνο το Ε.ΠΑ.Μ. το φωνάζει από το 2010 και δεν το λέει κανένας άλλος είναι ότι για να έχεις δικαίωμα στη Φυσική και Ιατρική Αποκατάσταση και γενικώς στην Υγεία θα πρέπει να υπάρχει ένα Σύνταγμα που στο κατοχυρώνει και ένα Κράτος να το υλοποιεί. Ποιο όμως Σύνταγμα το εγγυάται; Αυτό που έχει καταλυθεί από το Μάιο του 2010; Και ποιο κράτος θα το υλοποιήσει αυτό που είναι σε Ξένα ΚΑΤΟΧΙΚΑ χέρια; Όλοι αυτοί οι Διοικητές των Νοσοκομείων και οι Υπουργοί και Πρωθυπουργοί από 6/5/2010 και μετά είναι κατ’ εντολή των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ Δυνάμεων. Δεν μπορούν να πάρουν ούτε μία απόφαση για το τι θα φάνε σήμερα.            
            Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν τη δύναμη που έχουν στα χέρια τους και να μην ακούνε όλους αυτούς τους δωσίλογους που τους λένε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Μια δημοσιοποίηση καθώς και μια υπενθύμιση έστω και αν είναι μόνο από το Ε.ΠΑ.Μ. των υποχρεώσεών τους αλλά και την τιμωρία που επισύρει αυτή η αδράνεια στις υποχρεώσεις τους (μετά την απελευθέρωση να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν οι αρμόδιοι) έφτανε για να βρεθεί λύση στο ζήτημα των παιδιών αλλά που να είστε σίγουροι θα βρεθεί και για το ΚΕΦΙΑΠ εάν όλοι μαζί αρχίσουμε και απαιτούμε την απελευθέρωση της χώρας μας..
            ‘Οποιοι νομίζουν ότι βρήκαν λύση για τα παιδιά επειδή είναι μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι βαθιά γελασμένοι. Έδωσαν προσωρινή λύση για να μην καταλάβει ο Έλληνας την κατάλυση του συντάγματος που έχει γίνει από τους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ σε συνεργασία με όλο το ντόπιο πολιτικό σύστημα, ψηφίζοντας Διεθνείς Συμβάσεις όχι όμως ως Συμβάσεις όπως απαιτεί το Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο αλλά ως Σχέδια Συμβάσεων, που δεν έχουν καμία ισχύ και είναι εκτός Συνταγματικής τάξης όπως έχει γνωμοδοτήσει και η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής κατά την κατάθεση του 4ΟΥ Μνημονίου τον Ιούνιο του 2018. Και αυτό έγινε για να μην καταλάβει ποτέ ο Έλληνας ότι είναι υπό Ξένη Κατοχή όπως και την περίοδο του 1941-1944.   
             Το Ε.ΠΑ.Μ. για την κατάλυση του Συντάγματος καθώς και για την επιβολή της ΚΑΤΟΧΗΣ έχει καταθέσει Μήνυση – Έγκληση Συνηγορία για αποκατάσταση της Δημοκρατίας  επί Εσχάτη Προδοσία στον Άρειο Πάγο. Αυτή η μήνυση δεν είναι μόνο εναντίον των Πολιτικών, αλλά και εναντίον οποιουδήποτε έχει θέση ευθύνης και όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα να υπερασπιστούν το σύνταγμα και τη Πατρίδα, αλλά συνεργάστηκαν μαζί με αυτούς που κατέλυσαν το σύνταγμα και έθεσαν τον Ελληνικό Λαό υπό Ξένη ΚΑΤΟΧΗ. Η Γνωμοδότηση αυτή της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής που αναφέραμε πιο πάνω βγήκε από την ίδια επιτροπή που είχε ελέγξει τις τρείς προηγούμενες Συμβάσεις και δεν έδωσε τέτοιες γνωμοδοτήσεις. Αρα μπορούμε να πούμε ότι η Μήνυση είναι αυτή που την ανάγκασε να το κάνει.
Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια Πολιτική Ιστορία που καταθέτει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του Πολιτικού Συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ