Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΑΓΡΙΝΙΟ: Σύγκρουση Βυτιοφόρου με Αγροτικό στην Ε.Ο Αγρινίου - Αντιρρίου

Τελειωμό δεν έχουν τα τροχαία που σημειώνονται επί της Ε.Ο Αγρινίου-Αντιρρίου στο ύψος του Μασούτη λίγο έξω από το Αγρίνιο.
Το ίδιο ακριβώς τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα πριν από λίγο, όπως το τροχαίο του Σαββάτου ευτυχώς και αυτή την φορά χωρίς τραυματισμό.
Με κατεύθυνση προς Μεσολόγγι κινούνταν τόσο το βυτιοφόρο όσο και το.... αγροτικό, το ένα με πορεία επί της Ε.Ο. και το δεύτερο από τον παράδρομο, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
Το ευτύχημα είναι πως δεν υπάρχει τραυματισμός, στο σημείο έφτασε η Τροχαία Αγρινίου και η ομάδα ΔΙΑΣ.
Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με την υπόδειξη της Τροχαίας και την εκτροπή αυτών από τους παραδρόμους μέχρι να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα το βυτιοφόρο.
Τα αίτια του συμβάντος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.
Περισσότερα εδώ agrinioreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ