Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Αυτοδιαλύεται και δηλώνει στήριξη στον Μάρκο Βασίλα η «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δήμου Αμφιλοχίας»


Συνδημότισσες-συνδημότες,
   Η δημοτική παράταξη «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δήμου Αμφιλοχίας για την Ανατροπή και την Αναγέννηση» αποτέλεσε το 2014  μια  προσπάθεια κυρίως από νέους ανθρώπους που  επιχείρησε και φιλοδόξησε, με την στήριξη του λαού, να βγάλει τον Δήμο μας από το τέλμα της συναλλαγής, της μετριότητας και της αναξιοκρατίας.    
   Προτεραιότητά μας παραμένει η ολόπλευρη ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, η παραγωγή πλούτου, η αύξηση του εισοδήματος κι η προκοπή των δημοτών. Συνεχίζουμε αταλάντευτα να αγωνιζόμαστε για ένα μοντέλο Δήμου που θα έχει σαν βασικές προϋποθέσεις τη συλλογικότητα, τη δημοκρατική συγκρότηση των οργάνων, τη διαφάνεια, το δημόσιο απολογισμό, τη.....
συμμετοχή και τον έλεγχο από τον πολίτη.
   Κυρίαρχο για εμάς ήταν και είναι να αναδείξουμε τον άλλο δρόμο. Το δρόμο της συνεργασίας και της διαβούλευσης με την κοινωνία. Η πόλη, τα χωριά και οι συνοικισμοί να έχουν τον πρώτο και καθοριστικό λόγο για τα ζητήματα που τους αφορούν.
   Με αυτούς τους βασικούς άξονες κινηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής και ίσως κάποιες φορές με ελλείψεις αλλά και ανεπάρκειες να προσεγγίσαμε ζητήματα. Όμως ένα είναι σίγουρο πάντα κινηθήκαμε με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών.  
Οδεύοντας λοιπόν προς τις εκλογές του Μαΐου του 2019 κάνουμε το άλμα, αυτοδιαλύουμε την δημοτική μας παράταξη και συμμετέχουμε ενεργά στις διαδικασίες ίδρυσης μιας νέας ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης με επικεφαλής τον Μάρκο Βασίλα. Η προσπάθεια αυτή δεν είναι αποτέλεσμα κάποιων  «εργαστηριακών δοκιμών» κομματικών γραφείων ή προσωπικών συμφερόντων. Με εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του επικεφαλής και την αμέριστη συμπαράσταση  και συμμετοχή μας στο συλλογικό μας αγώνα εμπνεόμαστε και διεκδικούμε να διοικήσουμε το Δήμο με βάση τις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας και των δημοκρατικών διαδικασιών.
   Ο Δήμος μας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή, που θα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και υπευθυνότητα. Μια δημοτική αρχή που θα χαράξει προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο μας, αγκαλιάζοντας όλους τους συνδημότες μας, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες. Με αντίληψη που ανοίγει νέους ορίζοντες έτσι ώστε να ανατρέψουμε το κλίμα της ακινησίας και της αδράνειας. Με το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή να φέρουμε στο προσκήνιο τα προβλήματα, να αναδείξουμε τις δυνατότητες, να δουλέψουμε σκληρά για τις λύσεις.
Αυτός ο τόπος μας ενώνει και μας δυναμώνει! Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα κι όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και μόνο μπροστά!

Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, χωρίς καμία ταλάντευση για μια νικηφόρα πορεία του συνδυασμού μας με υποψήφιο Δήμαρχο το Μάρκο Βασίλα!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Βαγγέλης Τσούκας

Αντρέας Μυλωνάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ