Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Αλήθεια ποιος Έλληνας Σεισμολόγος!

Akis Tselentis
Με την 100% ερευνητική διάσταση της πρόγνωσης βασιζόμενος σε ενόργανες παρατηρήσει και σε πολύχρονες πειραματικές έρευνες και θεωρητικές αναλύσεις ασχολείται και αυτός ο σεμνός επιστήμονας που κυνηγήθηκε τόσο πολύ από το... κατεστημένο.
Ποτέ δε βγήκε να κομπάζει για προσωπική προβολή στα ΜΜΕ 
Πάντα καταθέτει τα όποια στοιχεία έχει ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ την ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ σεισμική δράση σε ένα αξιόπιστο επιστημονικό οργανισμό του εξωτερικού (Geophysical Data Base of Cornell University USA)
Πάντα ήταν έξω από τις επιχορηγήσεις και κρατά το εργαστήριο του και τα δίκτυα του με υπέρ το δέον προσωπική δουλειά δική του και τον συνεργατών του και μέρος του μισθού του
Τιμήθηκε ΔΙΕΘΝΩΣ παρά πολλές φορές
Βιβλία του διδάσκονται σε ξένα Πανεπιστήμια
Κλπ κλπ
Αλήθεια ποιος Έλληνας «σεισμολόγος» προγνωσιολόγος επίκαιρος αυτές τις ημέρες του επιτέθηκε και τον προσέβαλε κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στο Τόκιο αφήνοντας τη χείριστη εντύπωση στους εκατοντάδες ξένους επιστήμονες;

Δυστυχώς το θράσος μερικών περισσεύει ....

Είναι τιμή μου που αυτός ο άνθρωπος με έχει σαν παιδί του, έμαθα τόσα πολλά από αυτόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ