Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Λειτουργικά κενά στα ΓΕΛ - Γ/σια & ΕΠΑΛ καταγγέλλει η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση – καταγγελία της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει τα εξής:
«Καταγγελία της Β´ Ε.Λ.Μ.Ε. για λειτουργικά κενά
Βρισκόμαστε στα τέλη του Νοέμβρη και παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την επιστροφή της «κανονικότητας» στα σχολεία του Νομού, δυστυχώς, τα κενά σε εκπαιδευτικούς μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικοτήτων σε ΕΠΑΛ παραμένουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν χαθεί εκατοντάδες διδακτικές ώρες και οι μαθητές των σχολείων αυτών να μην διδάσκονται τα αντίστοιχα μαθήματα. Πιο..... συγκεκριμένα, στην περιοχή μας υπάρχουν ακόμη 29 κενά Γενικής Παιδείας, καθώς και κενά στην Παράλληλη Στήριξη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΕΠΑΛ Βόνιτσας όπου εκτός των άλλων κενών λείπουν 3 καθηγητές για πλήρες ωράριο (για 25 ώρες) των βασικών ειδικοτήτων Γ’ τάξης.
Τέλος, εξακολουθούν να υφίστανται ακόμη 424 αδίδακτες ώρες σε μουσικά μαθήματα και όργανα στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, κάτι που είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας.
Καταγγέλλουμε την αδιαφορία του Υπουργείου και της Κυβέρνησης που αφήνουν τα σχολεία με σοβαρές ελλείψεις τρεις μήνες μετά την έναρξη του Σχολικού Έτους και απαιτούμε την άμεση κάλυψη των κενών σε όλα τα σχολεία του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ