Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου με τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους, τους συνταξιούχους κ.α τίμησαν και φέτος την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου, τους νεκρούς του Νοέμβρη, που αποτέλεσε το κορυφαίο... γεγονός της αντιδικτατορικής πάλης, παίρνοντας μέρος στην συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο 17 Νοέμβρη 2017, στις 6:30 στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.
Η συμμετοχή παρά τη βροχή ήταν ικανοποιητική όμως δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθούν η συναυλία και η προβολή βίντεο, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, κ. Παναγιώτης Πατούλας. Μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία και κατάθεση στεφάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ