Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Απάντηση Δημάρχου Μεσολογγίου προς τον κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο περί «συκοφαντιών»

Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
Γραφείο Δημάρχου 
Γραφείο Επικοινωνίαςκαι Δημοσίων Σχέσεων
Αντί ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος σήμερα να βρίσκεται στην αίθουσα του Δημαρχείου όπως έπραξαν οι  συνάδελφοί του επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι της...
Περιφέρειας, των υπηρεσιών, των φορέων και συλλόγων αλλά και πλήθος δημοτών προκειμένου να καταθέσει απόψεις και προτάσεις για ένα σοβαρότατο θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, για μια ακόμη φορά καταφεύγει στην συνήθη πρακτική των «λεονταρισμών» δια των γνωστών για το ύφος τους ανακοινώσεών του.
   Τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σχετικά με εκ των προτέρων ενημέρωση της Νοσηλευτικής Μονάδας  Μεσολογγίου για το θέμα της μεταφοράς και εγκατάστασης των μεταναστών – προσφύγων, προέρχονται  μετά  από ενημέρωση του  από τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Κλάπα, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας αργά το βράδυ της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου. Εάν και εφόσον ο κ. Παπαδόπουλος αμφισβητεί το παραπάνω τηλεφώνημα, ο Νίκος Καραπάνος προτίθεται να ζητήσει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου προκειμένου να επαληθευτούν τα περί «συκοφαντιών» που ισχυρίζεται ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
   Σε κάθε περίπτωση,  τα ερωτήματα τα οποία ζητούν άμεση απάντηση από τον κ. Π. Παπαδόπουλο αφορούν την σημερινή «ηχηρή» του απουσία από την αίθουσα του Δημαρχείου κι αν αυτή υποδηλώνει κάτι περισσότερο από «υπηρεσιακές υποχρεώσεις».
   Επιπρόσθετα ερωτάται ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος εάν σήμερα επισκέφθηκε το Κ.Ε.Π. Μεσολογγίου μαζί με εκπρόσωπο του Δ.Ο.Μ. (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης) για διεκπεραίωση διοικητικών υποθέσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ