Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Τυφλώθηκε 20χρονη μετά την κατανάλωση νοθευμένων ποτών στη Ζάκυνθο

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές μιας 20χρονης Αγγλίδας στη Ζάκυνθο, η οποία νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με απώλεια όρασης και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, μετά την κατανάλωση νοθευμένων ποτών.
Σύμφωνα με το imerazante.gr, η 20χρονη κατανάλωσε τα νοθευμένα ποτά σε πάρτι που διασκέδαζε με φίλους της. Την επόμενη ημέρα η κοπέλα ήταν υγιής, στη συνέχεια όμως...κοιμήθηκε για δύο συνεχόμενα 24ωρα και όταν ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι δεν έβλεπε.
Εκτός όμως από την τύφλωση, η νεαρή τουρίστρια εμφάνισε και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στη Νεφρολογική Κλινική.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η 20χρονη θα ξεπεράσει το πρόβλημα της νεφρικής ανεπάρκειας, είναι άγνωστο όμως είναι αν θα επανέλθει η όρασή της.
Στο πλευρό της νεαρής Αγγλίδας βρίσκονται οι γονείς της, που ήρθαν από το Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ