Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

«SOS» του Απ. Κατσιφάρα για την Ολυμπία Οδό – Εκτός ημερησίας συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης

Μετά τη σημερινή ατυχή εξέλιξη της αναβολής του διαγωνισμού για το Δ' τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Πατρών - Πύργου (Βάρδα - Κυλλήνη), ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας φέρνει....
εκτάκτως το θέμα προς συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης στο ερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης.
«Απαιτούμε καθαρές κουβέντες για το έργο.
Είναι ενταγμένο σε κάποιο χρηματοδοτικό εργαλείο;
Έχει κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως μεγάλο έργο;
Γιατί αναβλήθηκε σήμερα ο διαγωνισμός;
Ποια είναι τα οριστικά χρονοδιαγράμματα για το σύνολο του έργου;»
και καταλήγει ο κ. Κατσιφάρας:
«Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα της Ηλείας δεν αντέχουν άλλη αβεβαιότητα.
Πρέπει επιτέλους να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις.
Καθαρές κουβέντες τώρα».

Θέματα ημερήσιας διάταξης
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 15.00΄ στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα θέματα της έγκρισης Στρατηγικού Σχεδίου Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (Ο.Χ.Ε.) για άλλες χωρικές στρατηγικές, στην περιοχή  Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού με εισηγήτρια την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά και αντίστοιχα στην ευρύτερη περιοχή του άξονα Κατακόλου-Αρχαίας Ολυμπίας με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ