Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΟ...ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ

Τέλος εποχής για το τρέχον καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Άρης Ασβεστάς, παραιτήθηκαν οι πέντε υπόδικοι για την...
«Κάρτα Υγείας» και αύριο ακολουθεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης! 

Παρελθόν από το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελούν οι υπόδικοι για το περιβόητο σκάνδαλο με την «Κάρτα Υγείας». 
Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, οι Βαγγέλος Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Γιώργος Καραμελίδης (πρόεδρος ΚΕΔ), Νίκος Προύντζος και Γιάννης Οικονομίδης υπέβαλλαν –όπως ήταν «αναγκασμένοι»- σήμερα τις παραιτήσεις τους από το Δ.Σ της ελληνικής ομοσπονδίας. 
Οι πέντε προαναφερθέντες έχουν παρεπεμφθεί σε δίκη για κακουργηματική απιστία στην υπόθεση και είχαν μέχρι σήμερα προθεσμία για να προβούν στην εν λόγω κίνηση. Αν δεν παραιτούνταν, τότε θα επενέβαινε αύριο κιόλας ο γ.γ Αθλητισμού για να τους «τελειώσει» ο ίδιος με διαπιστωτική πράξη!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα υποβάλλει τη δική του παραίτηση την Παρασκευή και θα μείνει κενός ο προεδρικός θώκος. 
Σημειώνεται πως κανείς εξ’ αυτών των έξι δεν θα έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ (πάνε για 29 Οκτωβρίου) και ουσιαστικά μιλάμε για ένα «τέλος εποχής»!

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ