Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τις προοπτικές ανάπτυξης ορεινών περιοχών που διοργάνωσε στην Κυπάρισσο ο Δήμος Αγρινίου.
Με μεγάλη συμμετοχή, κυρίως νέων αγροτών, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με... θέμα ‘Προοπτικές Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών’ στην Τοπική Κοινότητα Κυπαρίσσου που διοργάνωσε το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου, στο πλαίσιο των ευρύτερων ενημερωτικών δράσεων του στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου. 
Η ημερίδα, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της ΠΕ Αιτ/νιας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Κυπαρίσσου, το Σύλλογο Αγιοβλασιτών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαργιάδας, διεξήχθη στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Κυπαρίσσου της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων,
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στις συνθήκες και στις προοπτικές ανάπτυξης της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην περιοχή, καθώς και της μελισσοκομίας μέσω προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ορεινές - μειονεκτικές περιοχές, την οικογενειακή ορεινή γεωργία, προτάσεις για την ανάπτυξη της δενδροκομίας, το εμβολιακό και αντιπαρασιτικό πρόγραμμα αιγοπροβάτων, ζητήματα ισορροπημένης διατροφής αλλά και αύξησης της παραγωγικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ