Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Παραολυμπιακοί 2016: στην 3η θέση του τελικού των 54 κιλών στην Άρση Βαρών ο Μπακοχρήστος!

Ακόμη περισσότερο υπερήφανοι πρέπει να αισθάνονται από σήμερα οι Αιτωλοακαρνάνες για τον μεγάλο αθλητή Δημήτρη Μπακοχρήστο.
Η συγκομιδή μεταλλίων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είχε συνέχεια και σήμερα Παρασκευή στην Άρση Βαρών με τον Δημήτρη Μπακοχρήστο από το... Μοναστηράκι της Βόνιτσας να κερδίζει το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 54 κιλών.
Παρότι ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε μακριά από το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ με 181 κιλά, έδωσε έναν συναρπαστικό αγώνα, με πρόβλημα τραυματισμού και σηκώνοντας 162 κιλά στην πρώτη του προσπάθεια, άντεξε στην επίθεση του Βραζιλιάνου Κάρα (βαρύτερος κατά ένα κιλό του Έλληνα αθλητή), που τα σήκωσε στην 2η του προσπάθεια και έμεινε εκτός βάθρου.
Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος επιχείρησε δυο φορές ακόμη στα 170 κιλά, αλλά δεν τα κατάφερε, αφήνοντας έτσι την 2η θέση στον Κινέζο Γουάνγκ, που τα σήκωσε με την πρώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ