Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ν. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Τον κάλπικο καβγά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ που στήθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμεναπροκειμένου να σηκώσουν κουρνιαχτό και να κρύψουν.... τις ευθύνες που έχουν και οι δύο γι' αυτά που βιώνει η λαϊκή οικογένεια, κατήγγειλε ο Νίκος Μωραΐτης βουλευτής του ΚΚΕ.

Όπως τόνισε τα δύο κόμματα έχουν την ίδια στρατηγική σύμπλευση και αυτό προσπαθούν να συγκαλύψουν. Οι ουρές του μνημονίου δεν είναι μόνο οι συνέπειες του τρίτου «ΣΥΡΙΖΑίικου» μνημονίου είναι οι κατευθύνσεις της ΕΕ και των μονοπωλιακών ομίλων, είναι απαίτηση του μεγάλου κεφαλαίου.

Ο Ν. Μωραΐτης κατήγγειλε επίσης την κυβέρνηση που παρουσιάζει ως αναγκαιότητα τα μέτρα που προβλέπονται ενώ για την καταιγίδα που έρχεται με τα μέτρα της δεύτερης αξιολόγησης, προσπαθεί να καθησυχάσει τους εργαζόμενους, ισχυριζόμενη ότι με αυτό τον τρόπο θα γλυτώσουν τον «κόφτη». Ουσιαστικά η κυβέρνηση, επισήμανε ο Ν. Μωραΐτης, καλεί το λαό να ταυτιστεί με το στόχο του κεφαλαίου για τσάκισμα των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης. 

Ειδικότερα, για τους αγρότες, ο κομμουνιστής βουλευτής επισήμανε ότι με το νομοσχέδιο η κυβέρνηση επισπεύδει την εφαρμογή του μέτρου για αύξηση των εισφορών των αγροτών για την Υγεία στο 7%, μέτρο που θα εφαρμοζόταν από 1/1/19.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ