Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Αγρίνιο 26 Σεπτέμβρη 2016
  ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καλεί όλα τα μέλη της, μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, σε έκτακτη γενική συνέλευση με θέματα:

1.     Τα εκπαιδευτικά και γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο ως αποτέλεσμα των αντιεκπαιδευτικών πολιτικών της κυβέρνησης (πλεονάσματα εκπ/κων, κατάργηση τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ και ομάδων προσανατολισμού στα ΓΕΛ, διδασκαλία Αγγλικής Γλώσσας κλπ).
2.     Τις προτάσεις του συνδικάτου μας για το πρόγραμμα των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.
Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στις 6.00 μμ στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας.
  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ