Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Παραίτηση-βόμβα του Κώστα Ρόκου από την Δημοτική Ομάδα Παπαναστασίου

Παρελθόν από την παράταξη Παπαναστασίου αποτελεί ο Κώστας Ρόκος, ένα από τα κορυφαία στελέχη της Δημοτικής Αρχής.
«Υπήρξαν κι άλλα θέματα που με ώθησαν να λάβω αυτή την απόφαση» ανέφερε...
πριν από λίγο ο Κώστας Ρόκος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Ψηφίζοντας λευκό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Κώστας Ρόκος τάχθηκε εναντίον της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης και της Κυκλοφοριακής μελέτης και μετά από την τοποθέτησή του στο σώμα, υπέβαλε την παραίτησή του από την Δημοτική Ομάδα του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου.
Πλέον ο κ. Ρόκος θα πορεύεται ως ανεξάρτητος, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται γραπτή δήλωση από την πλευρά του, όπου θα εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που τον ώθησαν στην στάση αυτή.
Σημείωσε ωστόσο, ότι παραιτείται, μιας και τέθηκε θέμα «παραταξιακής πειθαρχίας».
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς επί της ουσίας το σώμα μένει ακέφαλο και θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε εκλογή νέου Προέδρου. Όπως και να χει, πρόκειται για ηχηρό πλήγμα για την παράταξη Παπαναστασίου.

Κων/νος Χονδρός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ