Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου για τις ελλείψεις καθηγητών

Δεν πραγματοποιούνται σήμερα μαθήματα στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και ο λόγος είναι ότι οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του... σχολείου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες βασικό αίτημα της κατάληψης είναι οι ελλείψεις που παρουσιάζονται και φέτος σε διδακτικό προσωπικό.
Στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, υπάρχουν αυτή την ώρα περισσότερα από 25 κενά αναπληρωτών καθηγητών, εικόνα που παρατηρείται ωστόσο στα περισσότερα Μουσικά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Ωστόσο , οι πίνακες των αναπληρωτών έχουν κυρωθεί και αναμένεται να γίνουν προσλήψεις μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα καλύψουν κατά πολύ το πρόβλημα στο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ