Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Την προφυλάκιση του Βαγγέλη Μαρινάκη για 4 κακουργήματα ζητά ο εισαγγελέας

Καταπέλτης για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση που κατατέθηκε στο Συμβούλιο Εφετών από τον Εισαγγελέα Εφετών, κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δασκαλόπουλος προτείνει την παραπομπή σε δίκη του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση των «στημένων παιχνιδιών», της «εγκληματικής οργάνωσης» και για άλλα κακουργήματα. Επιπλέον, ζητάει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων του κατηγορουμένου με προφυλάκιση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας ζητά την προφυλάκιση του Μαρινάκη διότι...
σε τηλεοπτικές δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε ότι ασχολείται με το ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι του έχει απαγορευθεί. 
Από την πλευρά του κ. Μαρινάκη σημειώνεται ότι ναι μεν έχει ασχοληθεί με τα ποδοσφαιρικά, αλλά όχι με τα επαγγελματικά του ποδοσφαίρου.
Για την παραπομπή του Β. Μαρινάκη σε δίκη αλλά και την προφυλάκισή του πριν την διεξαγωγή της θα αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο Εφετών με βούλευμα που θα εκδώσει εντός του προσεχούς διαστήματος.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ