Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Είμαστε στο πλευρό του Δημάρχου Πατρέων

Anypotaktoi.gr
Πάτρα 15/9/16
Διαβάσαμε την είδηση για την παραπομπή του Δημάρχου Πατρέων στο Δικαστήριο για παραλείψεις του στην εξυπηρέτηση του κόμματος της «Χρυσής Αυγής».
Είναι απολύτως προφανές και αυτονόητο, ότι θα είμαστε στο πλευρό του Δημάρχου κατά την εκδίκαση της υπόθεσης αυτής. Εκτιμούμε ότι το ίδιο θα κάνουν και οι λοιπές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δεν είναι ένα τυπικό θέμα, «να υπερασπίσουμε τον Δήμαρχο μας», είναι ουσία... αφοσίωσης στα δημοκρατικά ιδανικά, υπεράσπισης των θυμάτων του φασισμού και του ναζισμού, υπεράσπισης των θυμάτων της ίδιας της «Χρυσής Αυγής», από την εγκληματική παρακρατική της δράση. Και όσο η δράση αυτή μένει στο απυρόβλητο, τόσο τα ιδεολογικά φασιστικά κρούσματα θα πληθαίνουν, όπως στο Ωραιόκαστρο και αλλού.
Δεν πρέπει δε να παραγνωρίσουμε, την Κυβερνητική, πιστεύουμε μόνο αφελή, τυπολατρία, δια των γνωστών δηλώσεων Βούτση. Ο οποίος ευθέως «διευκόλυνε» την «Χρυσή Αυγή», για να προχωρήσει στην δίωξη του Δημάρχου. Την ίδια στιγμή που οι δολοφόνοι αυτής της οργάνωσης είναι ελεύθεροι, η δίκη τους δεν έχει τελειώσει και η Δικαιοσύνη επιδεικνύει ασυγχώρητη οκνηρία.
Κανένας δημοκρατικός συμπολίτης μας, κανένας δημοκρατικός άνθρωπος, δεν εγκρίνει την πρακτική αυτή. Καταδικάζουν όλοι την εγκληματική φασιστική δράση των απογόνων των μαυραγοριτών της κατοχής, των βολεμένων της χούντας
Από το Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ