Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Απραξίας συνέχεια… Παύλου Μοσχολιού

Αγρίνιο, 16 Σεπτεμβρίου 2016
Απραξίας συνέχεια…
Εννέα έργα ύδρευσης συνολικού προϋπολογισμού 16.780.047,24 ευρώ εντάσσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» σε... 9 Δήμους της Περιφέρειας.
Πρόκειται για έργα αντικατάστασης εσωτερικών δικτύων, ανίχνευσης διαρροών και προμήθειας εξοπλισμού για την αύξηση της αποδοτικής χρήσης νερού, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό και διαχείριση της λειτουργίας δικτύων ύδρευσης. 
Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Αγρινίου, ο δεύτερος σε μέγεθος Δήμος της Περιφέρειας, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ύδρευσης, δυστυχώς είναι πάλι ΑΠΩΝ και στο πρόγραμμα αυτό.
Για την ακρίβεια η πρόταση που εστάλη, χάθηκε στο... δρόμο, γιατί δεν υποβλήθηκε στην αρμόδια υπηρεσία και ούτε καν αξιολογήθηκε, όπως φαίνεται από το συνημμένο έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Κάθε ημέρα που περνάει δυστυχώς η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δείχνει την έλλειψη γνώσης, αλλά και την ανικανότητά της να κατανοήσει τις μεγάλες ευθύνες που έχει η διοίκηση ενός μεγάλου Δήμου.
Ο Δήμος Αγρινίου είναι άρτια οργανωμένος, με υπηρεσίες ικανές να ανταποκριθούν σε τέτοιου είδους προτάσεις, αρκεί βεβαίως και η Δημοτική Αρχή να έχει το όραμα και τη γνώση, προκειμένου να σχεδιάσει, πράγμα το οποίο δυστυχώς δεν συμβαίνει. 
Τα προγράμματα, τα οποία προκηρύσσονται είτε από την Περιφέρεια είτε από άλλους φορείς του κράτους δυστυχώς δεν επανέρχονται και έτσι χάνονται πολύτιμοι πόροι από την πόλη και από την καθημερινότητα των δημοτών και γι' αυτό οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής είναι μεγάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ