Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Νομικό φορέα υπεράσπισης του Δημόσιου Συμφέροντος και διεκδίκησης Δικαιοσύνης, ανακοίνωσε ότι συγκροτεί η "Πλεύση Ελευθερίας"

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον νομικό φορέα, ο οποίος συγκροτείται με πρωτοβουλία της «Πλεύσης Ελευθερίας» και θα διερευνήσει τέσσερις μεγάλες υποθέσεις, τις γερμανικές αποζημιώσεις, την υπόθεση της Siemens, το ελληνικό χρέος και τα μνημόνια και την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ανακοίνωσε απόψε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Επικεφαλής του φορέα θα είναι ο καθηγητής Γιώργος Κασιμάτης, ο οποίος είπε...
μεταξύ άλλων: "Η Ζωή προβαίνει σε ένα δεύτερο μεγάλο βήμα. Το πρώτο ήταν η Επιτροπή Αλήθειας που δημιουργήθηκε για τον απάνθρωπο δανεισμό της χώρας μας, για το δάνειο εκείνο που έδεσε χειροπόδαρα ολόκληρο τον ελληνικό λαό για να του πάρει τα πάντα. Τα αποτελέσματά της φάνηκαν σε όλο τον κόσμο. Η Επιτροπή Αλήθειας μπορεί να καταργήθηκε από την ″αριστερή″ διακυβέρνηση της χώρας, αλλά ταρακούνησε τον κόσμο. Προσωπικά, θα βοηθήσω συμβουλευτικά και με την εμπειρία μου τον νέο φορέα για να φέρει σε πέρας το έργο του».
Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα θα είναι υπεύθυνη για τις δράσεις που θα αναλάβει ο φορέας στο Ευρωκοινοβούλιο και τα ευρωπαϊκά όργανα. Σε μήνυμα που απέστειλε η Σοφία Σακοράφα σημειώνει ότι: «Όταν η ιστορία μετατρέπεται σε φάρσα, όταν η λιτότητα μετατρέπεται σε αβάσταχτη κανονικότητα, όταν το χρέος τους μετατρέπεται σε χρέος μας, όταν το ξεπούλημα μετατρέπεται σε ανάπτυξη, η μόνη επιλογή είναι η σύγκρουση. Ο νομικός φορέας είναι ένα πολύτιμο πολιτικό εργαλείο».
Επίσης, θα συμμετέχουν στον τομέα τεκμηρίωσης και ανάδειξης των θεμάτων ο αναπληρωτής καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αιγαίου Στράτος Γεωργούλας, ο δικηγόρος Φώτης Μαζαράκης και ο πρώην γ.γ. δημόσιας περιουσίας Δημήτρης Κλούρας.
«Η Δικαιοσύνη δεν είναι διεκπεραίωση, δεν είναι πρόσχημα, δεν μπορεί να είναι άλλοθι ή σύνθημα. Πρέπει να αποκαταστήσουμε τη λαϊκή κυριαρχία. Με αυτό το μέσο θα προασπίσουμε τη Δημοκρατία», ανέφερε η επικεφαλής της ″Πλεύσης Ελευθερίας″ και πρόσθεσε: «Από την στιγμή που ανακοινώσαμε την ίδρυση του νέου φορέα, έπεσε σιωπητήριο από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση. Είναι ιδιαίτερη τιμή ότι ενοχλούμε τόσο».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου θα κατατεθεί το καταστατικό του νομικού φορέα και θα ανακοινωθεί το όνομά του και προανήγγειλε τέσσερις μεγάλες εκδηλώσεις μέσα στον Οκτώβριο για τις ισάριθμες υποθέσεις, στις οποίες θα παρέμβει ο φορέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ