Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σύσκεψη πραγματοποίησαν στο Αγρίνιο χτες ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η οργάνωση της λαϊκής παρέμβασης για τα βάσανα που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια στα φλέγοντα «μέτωπα» Φορολογικού και Υγείας - Πρόνοιας - Φαρμάκου ήταν το βασικό ζητούμενο στην κοινή σύσκεψη που πραγματοποίησαν χτες ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ, όπου καταλήχτηκαν και συγκεκριμένοι στόχοι πάλης.
Η μαζική παρουσία του κόσμου, ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε δείχνει την ανάγκη που υπάρχει μέσα από σωματεία, τους συλλόγους, τις λαϊκές επιτροπές να συσπειρωθεί όλος κόσμος που πλήττεται από αυτή την αντιλαϊκή πολιτική για να γίνει πράξη το σύνθημα:
 Κανένας μόνος του. Οργάνωση και αλληλεγγύη.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα δράση για τις επόμενες μέρες:  ....

·     9 – 13 Ιούλη πλατιά ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας μέσα από τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τα αγροτικά ιατρεία κ.α.
·         Παρασκευή 13/7 κινητοποίηση στα νοσοκομεία και συλλαλητήριο την ίδια μέρα στις 8:30μμ στην Κ. Πλατεία Αγρινίου.
·        Την Τρίτη 17 Ιούλη στις 9 π.μ. κινητοποίηση στην εφορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ