Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΛΕΙΨΙΑΣ

Την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 και ώρα 9.15 μ. μ. στον Κήπο του Μουσείου Τρικούπη το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την συναυλία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων της Λειψίας «Johann Sebastian Bach». Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ορχήστρες νέων της Ευρώπης. Συμμετέχουν 72 νέοι από το Μουσικό Σχολείο της Λειψίας και την ...
ορχήστρα διευθύνει ο Ron-Dirk Entleutner


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : «Στιγμές αδημονίας» και «Ελληνικούς χορούς» από την αρχαιοελληνική όπερα «ΕΛΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟΣ» σε πρώτη εκτέλεση. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ