Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Το "σπάσιμο" της Αγροτικής συμφώνησαν χθες Προβόπουλος – Στουρνάρας

Σχεδόν ένα μήνα μετά τις εκλογές, έγινε και αυτό! Συναντήθηκε ο Υπουργός Οικονομικών με τον Κεντρικό τραπεζίτη της χώρας…
Τι αποφάσισαν; Να «σπάσει» στα δυο η Αγροτική Τράπεζα… Η «bad bank» είναι θέμα ολίγων εβδομάδων, όπως και η δημιουργία της Νέας Αγροτικής Τράπεζας, η οποία θα απορροφηθεί από κάποια άλλη τράπεζα.
Και το ερώτημα παραμένει… Τι θα γίνει με τα δάνεια των κομμάτων; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν σχεδόν 200 εκατ. σε δάνεια από την Αγροτική.
Να θυμήσουμε ότι η ... Αγροτική και το ΤΤ είναι οι δυο τράπεζες που δεν έχουν καταθέσει ακόμα τα οικονομικά στοιχεία για το 2011, με την προθεσμία που έχουν λάβει να λήγει στα τέλη του Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ